Ar trebui sa treaca strandul in administrarea Primariei Piatra Neamt?

Loading ... Loading ...

Veselie mare ieri la Tasca, judetul Neamt si bucurie cat cuprinde, pentru copiii din comuna.

Parcul Sfanta Maria din Tasca, a imbracat haine de sarbatoare ieri la amiaza. Școala Gimnazială ,,Vasile Mitru” Tașca, Asociaţia „Prodestine”Neamţ si Primăria şi Consiliul local Taşca au organizat o petrecere in aer liber care a marcat 1 Iunie, Ziua Copilului.

Peste 200 de copii s-au bucurat de petrecerea intitutala „Magic bubble show”, clovnul Toto fiind cel care a intretinut atmosfera, in parcul invadat de baloane de sapun si de ritmurile ultimelor hit-uri muzicale.

S-au purtat adevarate ”batalii” cu baloane de sapun, trofeele copiilor castigatori fiind confectionate ad-hoc de talentatul clovn Toto, care a facut figurine dintre cele mai haioase din baloane colorate, jocuri pe topoganul gonflabil si tunuri de confeti. Acelasi Toto a antrenat copiii intr-un concurs de biciclete si in alte intreceri sportive.

Nu au lipsit nici prajiturile, aperitivele si racoritoarele.

O contributie importanta in desfasurarea evenimentului, a avut si Lect.univ.dr. Marta Vicol, preşedinte Asociatia „Prodestine” Neamţ, care a conceput evenimentul, prin proiectul de succes, „Ludoteca Fragul de Câmp”, cu sprijinul Danielei Ursache, primarul Comunei Taşca și Gabrielei-Mădălina Bârsan-Son, directorul Școlii Gimnaziale ,,Vasile Mitru” Tașca, a consilierilor locali, a personalului din primărie și a cadrelor didactice.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ