Inca 12 persoane au fost confirmate cu Covid 19 astazi in judetul Neamt. Astfel, numarul cazurilor confirmate a ajuns la 214.

Dintre acestea, 5 pacienti au fost tranferati astazi la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, iar maine vor mai fi transferati la Iasi inca o parte dintre pacientii confirmati pozitiv astazi, informeaza Prefectura Neamt.

Tot maine, Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru ar putea ajunge la Spitalul Judetean Neamt, insa vizita nu a fost confirmata inca in mod oficial. Nelu Tataru a declarat astazi ca la spitalul din Piatra Neamt ar putea exista un focar de coronavirus, dupa ce mai multe cadre medicale au fost infectate.

Astazi la amiaza, cand in judetul Neamt erau confirmate 191 persoane infectate cu Covid 19, dispunerea cazurilor pe localitati era urmatoarea, potrivit vestea.net: Piatra Neamt 107 cazuri, Tîrgu Neamț, cu 13 cazuri, comuna Dumbrava Roșie, cu 12 cazuri, Zănești cu 5 cazuri, Alexandru cel Bun, Roznov și Ștefan cel Mare cu câte 4 cazuri și Borlești, Brusturi, Răucești și Roman cu câte 3 cazuri. Celelalte UAT-uri din Neamț aveau câte 2 cazuri, sau un caz, sau niciunul.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.