12 tineri din Săbăoani au fost introduşi  în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe (opt acte materiale), încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La data de 30 decembrie a.c., în urma probatoriului administrat de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani, 12 tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, toţi din Săbăoani, au fost reţinuţi ţi introduşi în arestul I.P.J. Neamţ.

În fapt, la data de 30.12.2018, în jurul orelor 04.00, în faţa unui local din Săbăoani, a izbucnit un conflict între două grupuri de tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, toţi din Săbăoani, care a degenerat într-o încăierare, aceştia aplicându-şi reciproc lovituri cu pumnii şi picioarele. Totodată, prin aceste manifestări, cei doisprezece tineri au tulburat ordinea şi liniştea publică în centrul localităţii Săbăoani.

La data de 31.12.2018  aceştia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a măsurii arestului preventiv.

(sursa: IPJ Neamt)

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.