Cei mai multi soferi sun nemultumiti cand sunt opriti de politistii de la rutiera. Un barbat din judetul Botosani, si-ar fi dorit sa fie oprit la timp de politisti, pentru ca el a fost tras pe dreapta abia dupa ce a incalcat de patru ori consecutiv regimul de viteza pe drumurile publice, de fiecare data cu peste 50 km/h fata de limita legala, ceea ce a atras suspendarea permisului pentru cate 90 de zile, pentru fiecare abatere, in total, un an de zile, anunta un comunicat al IPJ Neamt. Cea mai mare valoare inregistrata de aparatul radar, a fost de 215 km/h. 40 de soferi au rama ieri fara permis, pentru depasirea vitezei cu peste 50 km/h fata de limia legala:

”În urma unei acțiuni organizate, ieri, de Serviciul Rutier pe tronsonul de drum cu risc accidentogen, DN 2, polițiștii au reținut 40 de permise de conducere pentru depășirea cu peste 50km/h a limitei legale de viteză. În total 78 de conducători auto au fost sancționați pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Loading...

Poliţiştii rutieri au depistat, ieri, în trafic, pe D.N. 2, în județul Neamț, un bărbat care conducea un autoturism, încălcând de 4 ori regimul legal de viteză. Acesta a fost sancţionat contravenţional, pentru fiecare abatere în parte, cu amendă în valoare de câte 1.305 lei, totodată, fiindu-i reţinut permisul de conducere auto, pentru 90 de zile, la fiecare abatere săvârșită.

La data de 18 februarie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au depistat un bărbat, de 43 de ani, din localitatea Dorohoi, județul Botoșani, care conducea cu viteză excesivă. Astfel, acesta a fost înregistrat de aparatul radar, pe D.N. 2, în județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 126 km/h, în localitatea Horia, cu 126 km/h, în afara localității Horia( pe un sector de drum cu limitarea vitezei la 50km/h), cu 215 km/h, în afara localității Secuienii Noi și cu viteza de 130 km/h, în localitatea Secuienii Noi.

Acesta a fost sancţionat contravenţional, pentru fiecare abatere în parte, cu amendă în valoare de câte 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, la fiecare abatere, pentru 90 de zile.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ