La aceasta ora, potrivit unui anunt de pe site-ul Apaserv, 5 localitati (Piatra Neamt, Comuna D-va Rosie, Comuna Savinesti, Orasul Roznov,Comuna Zanesti) nu sunt alimentate cu apa din cauza unei avarii care se pare ca s-ar fi produs pe b-dul Traian din Piatra- Neamt. In anunt nu se precizeaza daca apa este oprita in tot orasul sau doar pe cateva strazi. Dupa cum este formulat el, se poate intelege ca alimentarea cu apa a cazut in tot orasul.

In aceste conditii, jurnalista Catrinel Cojocaru rabufneste si adreseaza un mesaj catre APASERV, pe contul sau de facebook: Apaserv, revin : mori ! 
Se plâng oamenii ca PE COD PORTOCALIU de CANICULA și la 39 de Grade , „se sisteaza furnizarea apei potabile, in loc. Piatra Neamt, Comuna D-va Rosie, Comuna Savinesti,Orasul Roznov,Comuna Zanesti.” Apaserv! Iar dai vina pe „avarii” și pe Dorei. Dar anunța și tu pompierii sa ducă dracu’ apa la oameni. 
Bai Apaserv, rusine !! 
Autoritățile! Dormiți bine ?!! Sau aveți robinete ca in poza?!” 
si ilustreaza postarea cu o poza cu un robinet la care curge bere.

Loading...

Din pacate, situatia este una grava. In timp ce la nivel national este o adevarata alerta din cauza temperaturilor extreme, in judetul Neamt, 5 localitati raman fara apa si mai mult decat atat, nimeni nu se mobilizeaza sa gaseasca o solutie de compromis. Intelegem, e avarie, se mai intampla. Dar niste masini de pompieri cu apa nu pot fi trimise in zonele respective? Totusi e cod rosu si portocaliu de canicula, iar avariile ar fi trebuit luate in calcul.

Anuntul APASERV:

„ApaServ anunta beneficiarii sai ca, din cauza unei avarii aparute la reteaua de distributie a apei potabile, se sisteaza furnizarea apei potabile, in loc. Piatra Neamt, Comuna D-va Rosie, Comuna Savinesti, Orasul Roznov,Comuna Zanesti. precum si pe strazile adiacente, in data de 04.08.2017, incepand cu ora 09:10, pana la remedierea avariei.
Ne cerem scuze fata de utilizatorii afectati si ii asiguram ca se va interveni cu operativitate, pentru finalizarea lucrarilor in cel mai scurt timp.”

Precizam ca acest anunt a fost pus doar pe site-ul companiei si nu a fost trimis presei asa cum se facea pana acum, ceea ce ridica niste semne de intrebare. In ultimele doua ore, noi am incercat sa obtinem o declaratie a directorului Apaserv, insa acesta refuza sa raspunda la telefon.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Cârcoteli ca întotdeauna! Doamna Cojocaru (și nu spun jurnalistă pentru că nu a dat dovadă că ar profesa această meserie!) a făcut cumva vreun demers, anchetă jurnalistică pentru a vedea care sunt cauzele? A împroșca cu noroi e cel mai simplu demers. Unul jurnalistic presupune efort, în special intelectual! Doamna știe că rețeaua de apă al cărui proprietar este unitatea administrativ teritoriala Piatra Neamț este în proporție de 50% ieșită din perioada de exploatare de 50 ani, și că ea trebuia înlocuită? Ce face domnu primar și consiliul local în acest sens? Asfaltează b-dul Traian fără a fi nevoie ca după aceea să peticim asfaltul proaspăt turnat din cauza avariilor. Se vede că nici la bască nu-i doare fiindcă se joacă cu banii noștri, nu cu ai lor! Rușine! Iar vouă, directorilor Apa Servus, rușine că nu va zbateți sa faceți ceva în acest sens. De ce nu ieșiți public să ne explicați cum stau lucrurile? Vă e frică ca pierdeți scaunele? Parcă domnu Păcală se pensionare! Ce căuta acolo acum? Rușine!

LĂSAȚI UN MESAJ