Al treilea termen de finalizare a lucrarilor la ceea ce ar trebui sa fie noua Piata Centrala din Piatra- Neamt, tocmai a fost depasit astazi.

Pe 21 decembrie 2016, intr-o conferinta de presa, Dragos Chitic anunta ca pe 15 ianuarie 2017, lucrarile vor fi terminate. (Vezi ‘UN NOU TERMEN PENTRU FINALIZAREA PIEȚEI CENTRALE. CÂTE MAI URMEAZĂ?”)

Loading...

Este al treielea termen care nu se respecta, iar Moldocor, firma care construieste a depasit termenul de finalizare a constructiei, cu sase luni.

Primarul Chitic a spus in decembrie ca nu poate interveni in aceasta situatie, pentru ca este vorba de un contract intre o firma privata si CNI (Compania Nationala de Investitii), care se afla in subordinea Guvernului.

Asta, desi in precampania si in campania electorala de la alegerile locale din 2016, mergea saptamanal pe santier (vezi foto) si arata pietrenilor ca se implica.

Daca o firma ca Moldocor isi permite sa sfideze pietrenii, credem ca ar trebui gasite mijloace, prin care sa fie respinsa din start la orice licitatie la care va participa pe viitor, pentru orice lucrare pe banii Primariei Piatra- Neamt.

Ionut CORFU   sursa foto: stiri-neamt.ro

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Pe ei nu ia interesat decat constructia mall-lui gigant care a ucis orisice urma de comert in magazine mai mici si marketuri!Piata centrala ar trebui predata la cheie de C.N.I catre primarie si apoi cu 2/3 din consilierii locali sa se voteze unde va merge spre administrare aceasta piata! Degeaba arunca primarul praf in ochi cetatenilor si altora care mai pricep administratie locala, faptul ca piata trebuie musai sa mearga la URBAN! Hai sa fim seriosi si sa precizam faptul ca aceasta este o cu totul alta piata si nu aceea pe care URBAN-ul o administra! De mers ar trebui sa mearga la puscarie cei care au incendiat piata, cat si cei care tainuiesc aceste fapte de o extremitate maxima! Dar la noi in municipiu se pune carul inaintea boilor, iar interesul material si banesc sunt prioritatile de grad zero in alocarea pietii catre o societate a consiliului local acolo unde directorul trebuie sa faca ce zice OMERTA si nu ce este firesc si normal!! Ca doar primarul nu o sa o cedeze spre admnistrare subsemnatului la Locativserv, iar eu in calitate de director sa le stric lor combinatiile….nu ei trebuie sa ramana in aceeasi formatie de lucru pt surghiunirea banilor publici si sa puna mana pe piata, trecand-o in propriul patrimoniu, asa cum au fost educati de partidul care ia crescut!!Mai traim si mai vedem!

LĂSAȚI UN MESAJ