Autorul incendierii intentionate a unui autoturism la Roman, a fost depistat si retinut. El are 41 de ani, este din Roman si era sub control judiciar. (Vezi aici stirea: Se întâmplă în Roman! Mașină incendiată pe str. Dobrogeanu Gherea, în seara zilei de 19 aprilie)

Comunicat IPJ Neamt:

”Polițiștii de investigații criminale au intervenit aseară, în cazul unui autoturism incendiat, pe strada C-tin. Dobrogeanu Gherea din municipiul Roman.

În urma investigațiilor efectuate a fost depistat un bărbat de 41 de ani, din Roman, care, pe fondul unui conflict mai vechi cu partea vătămată, a incendiat autoturismul acesteia, aflat în parcarea unui bloc de pe strada C.D. Gherea.

Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul se afla sub măsura controlului judiciar, la momentul săvârșirii faptei, anterior acesta fiind arestat preventiv pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată pentru luarea măsurii arestului preventiv.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.