Tanarul in varsta de 16 ani din Petricani care a furat nu mai putin de 6 masini intr-o noapte (Vezi stirea AICI- UN MINOR DE 16 ANI CU CHEF DE PLIMBARE, A FURAT MAI MULTE MAȘINI ÎNTR-O SINGURĂ NOAPTE), este autorul a inca alte noua infractiuni, respectiv furt de autoturisme, tentative de furt si conducere fara permis. El a fost retinut, se arata intr-un comunicat al IPJ Neamt:

”În urma administrării probatoriului împotriva tânărului de 16 ani din Petricani, care a fost depistat în flagrant de polițiști, după ce ar fi sustras un autovehicul în noaptea 18/19 noiembrie, ieri, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, față de acesta.

Loading...

După depistarea în flagrant a tânărului, pe raza municipiului Roman, polițiștii au extins cercetările stabilindu-se că acesta ar mai fi săvârșit alte trei infracțiuni de furt în scop de folosință, trei tentative de furt calificat și trei infracțiuni de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. Ieri, acesta a fost preluat de polițiști și reținut pentru infracțiunile menționate mai sus, fiind introdus în Centru de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ