Un ”sofer” a reusit ”performanta” sa blocheze o strada intreaga in aceasta dimineata, in jurul orei 11, in Piatra- Neamt.

A parcat ca un…”, ”are permis de la Pitesti’‘, ”sa prindem mai multi de ea si sa i-o mutam de sa o mai gaseasca maine”, cam astea erau cuvintele care se puteau auzi pe str. Cuza Voda in aceasta dimineata. Este strada din fata Registrului Comertului, pe care este si Farmacia Vorel, unde foarte multi cetateni ajung cu diverse probleme, este cu sens unic si a fost blocata efectiv, timp de aproximativ o ora.

Loading...

Nu ar fi nicio noutate ca nesimtirea multor conducatori auto atinge cele mai inalte culmi insa, trebuie sa recunoastem, ca nu am prea auzit in ultimul timp in Piatra- Neamt de ”performanta” de a bloca toata strada

Omul a lasat masina in asa fel incat sa poata cobori el de la volan cu lejeritate si nu a ramas decat un metru si un pic intre el si alte masini parcate deja in dreapta lui

Nervii celor ajungeau in ”capcana” erau intinsi la maximum pentru ca veneau si alte masini din spatele lor, a caror soferi nu puteau vedea din ce cauza e blocat traficul, circulatia se bloca in totalitate pe straduta si asa stramta si se injurau intre ei intr-un cor de claxoane si ”urari de bine”, creandu-se o adevarata harmalaie.

Din ce spuneau martorii, telefoanele la politie au fost inutile, pentru ca nici peste jumatate de ora nu ajunsese niciun om al legii in zona.

S-au rostit extrem de multe ”laude” la adresa posesorului autoturismului din imagini dar, nu le putem reproduce aici din motive lesne de inteles si publicam imaginile in speranta ca va vedea si el/ea si poate… invata ceva.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ