Un barbat din Rediu a dat foc din greseala la propria sa magazie de lemne. El a vrut sa arda cu o faclie panzele de paianjen din interior, insa s-a aprins intreaga magazie cu tot cu lemnele din ea, informeaza ISU Neamt:

”Marţi, 26.06.2018, la ora 17:37, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o magazie de lemne în comuna Rediu, sat Poloboc. La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, fiind sprijiniți și de trei voluntari din cadrul SVSU Rediu. Forţele de intervenție au reușit să stingă incendiul, care se manifesta la magazia de lemne, în limitele găsite.

Loading...

Ca urmare a producerii incendiului, au ars magazia de lemne realizată din chirpici şi acoperiş din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment pe o suprafaţă de aproximativ 6 metri pătraţi şi aproximativ 2 metri cubi lemne de foc.

Din primele cercetări, se pare că incendiul a fost provocat de proprietar, care a încercat să cureţe pânzele de păianjen cu o făclie.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,foc deschis în spaţii deschise”.

Tot ieri, pompierii au intervenit la un incendiu produs la un adapost de animale din comuna Poienari:

”Marţi, 26.06.2018, la ora 18:40, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un adăpost de animale în comuna Poienari, sat Săcăleni. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman – Punct de lucru Poienari.

Ca urmare a producerii incendiului, a ars un perete din lemn pe o suprafaţă de cca. 2 metri pătraţi.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,foc deschis în spaţii închise”.„

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.