Locuitorii din Dobreni aproape ca s-au aflat in calea unui dezastru: un sofer de tir neatent a pierdut controlul asupra vehiculului si remorca s-a rasturnat in intersectia Drumului Naţional cu Drumul Judeţean care duce la Girov (intersectie aflata in Dobreni). Partea infioratoare din aceasta poveste este legata de incarcatura care s-a imprastiat in drum: remorca rasturnata era plina cu stupi de albine. Din fericire, doar faptul ca accidentul s-a petrecut dupa lasarea intunericului si la o temperatura destul de scazuta a facut ca locuitorii din Dobreni sa nu faca parte dintr-un scenariu de film de groaza, atacati de hoarde de albine.

Loading...

O alta ciudatenie este legata de reactia locuitorilor din zona si a soferului fata de situatia creata: daca accidentul a avut loc pe la ora 20:30, pana ora 21:50 nu a sunat nimeni la 112 sa raporteze evenimentul. Intamplarea face ca un cameraman TV M se afla in zona si a prins faptele in desfasurare. Aparent, in timp ce soferul a plecat de la locul accidentului cu tirul, un grup de recuperatori s-a prezentat la fata locului pentru a … recupera stupii. Nici faptul ca in zona mirosea a motorina nu i-a desranjat pe cei prezenti, acestia continuindu-si activitatea de recuperare/incarcare stupi fara probleme.

Intr-un tarziu a aparut si un echipaj de pompieri, insa acestia au constatat ca nu exista pericolul unei explozii sau al unui incendiu, dupa care a aparut si un echipaj de la Secţia de Poliţie Garcina. Acestia au dirijat o vreme circulatia, si au discutat cu soferul tirului care intre timp s-a intors la fata locului.

Din fericire nu a fost nimeni ranit, nici in urma accidentului, nici in urma vreunui atac al albinelor. Daca de aceasta data nu s-au inregistrat victime, nu ineamna ca va fi mereu asa. Sa speram ca alta data, martorii unui accident vor anunta autotritatile, in loc sa filmeze cu telefoanele si sa faca glume pe marginea evenimentelor.

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.