La data de 18.02.2017, în intervalul orar 05.00-11.00, polițiștii din cadrul Politiei Orașului Roznov împreună cu specialiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice au acționat pe raza oborului din orașul Roznov, pentru prevenirea si combaterea actelor de comerț ilegale, a faptelor care contravin normelor sanitar veterinare, dar și pentru asigurarea unui climat de siguranță publică.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, dintre care 6 pentru nerespectarea normelor Legii 12/1990 privind protejarea populației de acte de comerț ilicite, 4 la HG 984/2005 privind contravențiile la normele sanitar veterinare și pentru siguranța alimentelor, 3 pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, conform Legii 61/1991 Rep., 7 pentru abateri la regimul circulației pe drumurile publice și o sancțiune la Legea 171/2010 privind sancționarea contravențiilor silvice.

Valoarea totala a sancțiunilor aplicate s-a ridicat peste 8000 de lei, totodată dispunându-se și confiscarea sumei de 350 lei, 26 de pachete de țigări timbrate și aproximativ 1 mc de lemn de foc.

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Pe mahării aia mari cand ii vede cineva? Va luati de amarati, dar pe aia care berberesc padurile ca sa isi construiasca palate si ca sa isi cumpere masini se sute de mii de euro nu-i vede nimeni! Cand o sa auzim si de dosare cu prejudicii de sute de mii de lei investigate de marii politisti de la economic? De fapt cu aia smecheri aveti relatii de cumatrie nu va puteti lua de ei. O sa va bata Dumnezeu

LĂSAȚI UN MESAJ