Articolul TvmNeamt Familie din Roman, lovită crunt de soartă. 4 copii trăiesc de pe o zi pe alta, nu a ramas fara ecou in randurile oamenilor de bine. Mai multe persoane si-au exprimat intentia de a ajuta familia cu 4 copii, ajunsa la limita puterilor materiale. Una dintre ele este Florentina Moise, șefa Casei Corpului Didactic Neamt, care inca de ieri si-a aratat disponibilitatea de a sari in ajutorul copiilor si de a le readuce speranta in suflete: ”Dreptul fundamental al copilului este să aibă o copilărie normală. Făra educație și școală visurile copiilor cu familii fără posibilități materiale, chiar si a celor foarte talentați se pot pierde din cauza sărăciei. 
De aceea, mâine voi incerca să aduc zâmbetul pe chipurile celor patru copii si ale părinților care fac eforturi să spere in minuni”, spunea Florentina Moise pe contul ei de facebook, dupa publicarea articolului TvmNeamt.

Astazi (12 martie), in speranta ca puterea exemplului va functiona ca de fiecare data, Florentina Moise a mers la casa familiei din Roman, cu alimente de maxima necesitate, caiete, penare, ghiozdane, jucarii si dulciuri pentru cei 4 copii. Totodata, directoarea Casei Corpului Didactic va suporta pentru o perioada cheltuielile cu medicamentatia zilnica a copiilor, care asa cum spuneam ieri, sufera de fibroza chistica pulmonara, o boala genetica pentru tratarea careia trebuie sa mearga de 4 ori pe an la un spital din Iasi. Florentina Moise este o cunostinta mai veche a familei Buză, pentru ca in trecut a mai suportat costurile unui RMN pentru tatăl copiilor, suferind si el de afectiuni medicale grave.

Apelul TvmNeamt la cei care pot ajuta ramane in continuare valabil, iar oamenii care vor sa intinda o mana de ajutor, o pot face AICI, prin intermediul Asociatiei Nascuta Inger, prin mesaj pe pagina de facebook

WhatsApp Image 2019-03-12 at 13.05.51(1) WhatsApp Image 2019-03-12 at 13.05.51

Ionut CORFU

WhatsApp Image 2019-03-12 at 13.11.18

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.