Lupta capuselor APASERV a ajuns la episodul al doilea pe ziua de astazi. Nu este nicio exagerare cand spunem capuse si nu are niciun rost sa ne ascundem dupa deget ori sa folosim cuvinte protocolare, pentru ca acolo e o lupta pe functii, implicit pentru bani, multi bani, zeci de milioane de euro si cand spunem asta, stim bine ce spunem. Vezi AICI si AICI!

Dupa ce dimineata s-a desfasurat o lupta aproape corp la corp, tabara capuselor care ocupa acum birouri si functii (unii spun ca ilegal) trimite un comunicat de presa lacrimogen in care se vorbeste despre ”interventia brutala”  a lui Catalin Dughir. Culmea, se vorbeste si despre auditul intern care chipurile il deranjeaza pe Dughir, dar nu ii deranjeaza deloc pe sforarii directorului interimar, cei care capuseaza de multi ani si de multi bani, Apaserv.

Purtatorul de cuvant al IPJ Neamt, a declarat astazi ca echipajul de politie chemat la Apaserv, a constatat ca ceea ce se intampla acolo nu este de competenta politiei si a indrumat beligerantii catre instanta de judecata. Daca ar fi fost o ”interventie brutala” acolo, ne indoim ca politistii ar fi plecat exact asa cum au venit.

Comunicat de presa APASERV:

”In legatura cu interventia brutala a fostului Director General al Companiei Judetene Apa Serv S.A., domnul Ionut Catalin DUGHIR, cu scopul de a-si sustine o falsa calitate de manager si de a produce confuzie in randul salariatilor, ne vedem nevoiti sa facem urmatoarele precizari:
Domnul Ionut Catalin DUGHIR nu mai are calitatea de Director General al Companiei Judetene Apa Serv S.A., fiind suspendat din funcție.
Consiliul Judetean Neamt în calitate de actionar majoritar (91,81%) si autoritate tutelara a luat masuri legale si necesare pentru redresarea activitatii si a managementului defectuos al Companiei Judetene Apa Serv S.A.
Pentru a raspunde unor asemenea cerinte Consiliul de Administratie a numit un alt Director General interimar.
De asemenea, a fost dispusa constituirea unei comisii de audit intern. Acest demers a fost determinat de unele suspiciuni rezonabile cu privire la activitatea economico-financiara si nefunctionarea la parametrii proiectati a investitiilor de la Statiile de Epurare a Apelor Uzate Roman, Podoleni, Tg Neamt etc., investitii realizate cu fonduri europene.
Actuala conducere interimara actioneaza in virtutea unei Hotarari Judecatoresti definitive si executorie, deci in deplina legalitate, avand ca principal scop asigurarea serviciului de alimentare cu apa pentru populatia din judetul Neamt, redresarea economica a Companiei, reducerea cheltuielilor si cresterea veniturilor acesteia .
In ceea ce priveste intrarea ilegala in data de 16.03.2017 in sediul Companiei Apa Serv a domnului Ionut Catalin DUGHIR si a unor membri revocati din vechiul Consiliu de Administratie, ne vedem obligati sa sesizam organele in drept pentru a stopa asemenea abuzuri.
Consideram ca situația creata este de natura sa aducă grave prejudicii de imagine Companiei iar atitudinea domnului Ionut Catalin DUGHIR trebuie sanctionata prin mijloace legale.
Biroul de presa al Companiei Judetene Apa Serv S.A.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ