Actualizare stire: La data de 5 aprilie a.c., poliţiştii au identificat minora Agu Maria Cristina, data dispărută în data de 4 aprilie a.c.. Aceasta nu prezenta leziuni, declarând că nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Stirea initala: La data de 4 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Săvineşti  au fost sesizaţi de către o femeie din Dochia, despre faptul că fiica sa, AGU MARIA CRISTINA, în vârstă de 15 ani, nu a mai revenit la domiciliu.

În urma verificărilor, a rezultat că la aceeaşi dată, minora AGU MARIA CRISTINA a plecat cu microbuzul către municipiul Piatra Neamţ pentru a merge la liceu. În parcarea unui supermarket aceasta s-a despărţit de colegele ei, spunându-le să nu o aştepte întrucât va veni singură. Din acel moment şi-ar fi închis telefonul.

În momentul plecării de la domiciliu, AGU MARIA CRISTINA era îmbrăcată cu un hanorac neagru, pantaloni tip blue jeans negri, adidaşi roz şi ghiozdan gri.

Semnalmente: Înălţime aproximativ 160-165 cm, greutate 50-55 kg, păr blond, ochi verzi.

Persoanele care pot oferi relații ce pot conduce la depistarea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze 112!

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.