Poliţiştii caută o minoră, de 16 ani, din Piatra Neamț, care a plecat dintrun centru de asistență socială. Persoanele care pot să ofere informaţii cu privire la acesta sunt rugate să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

La data de 15 ianuarie, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei CIORCEA ANDRADA BRÂNDUȘA, dintr-un centru de asistență socială din Piatra Neamț.

Loading...

Polițiștii au stabilit că minora a plecat voluntar din centru, în aceeași zi și nu a mai revenit până în prezent. Persoana dispărută are următoarele semnalmente: 1,55 m înălțime, păr lung de culoare negru, ten măsliniu, constituție astenică, iar la momentul plecării, era îmbrăcată cu o geacă din piele ecologică, cu blană pe margine de culoare neagră, pantaloni tip sport, de culoare gri închis, tricou-flanel portocaliu, ghete de culoare neagră. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că minora a mai părăsit centrul de asistență socială, fiind depistată pe raza orașului Buhuși, jud. Bacău. Poliţişti de investigaţii criminale desfăşoară verificări pentru depistarea minorei.

Cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea acesteia sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 – Apelul de Urgenţă ori 166.000 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Sursa- comunicat IPJ Neamt

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.