Campania electorala pentru europarlamentare pare sa fi intrat in linie dreapta in judetul Neamt. Adrian Nita (PSD) omul care coordoneaza comunicarea la Consiliul Judetean Neamt si luat in calcul ca posibil candidat PSD la primarie la alegerile locale de anul viitor, iese cu un atac frontal la primarul Dragos Chitic si la PNL Piatra Neamt. Intr-o postare pe contul lui de facebook, Nita spune ca liberalii din Piatra- Neamt se dau victime ale guvernarii PSD, dar in realitate nu au adus niciun euro in oras din fonduri europene, de aceea, eticheta pusa de Nita conducerii primariei, este #ADMINISTRAȚIAZERO

Iata ce spune Adrian Nita:

#ADMINISTRAȚIAZERO

“Clădim oportunități” -poate pentru membri de partid
“Vreau sa îmi dezvolt afacerea in țara mea” – poate dacă ești senator
“Clădim drumul care unește oameni ca noi” -o spune partidul al cărui presedinte a fost ministrul transporturilor și nu a făcut nimic

Sunt doar câteva dintre sloganurile ce zâmbesc frumos trecătorilor din Piatra Neamț de pe fețele unui cort din centrul orașului.

Am “răsfoit” puțin Facebookul și am constatat că, acum în prag de alegeri, se dezbate intens despre realizările politicienilor de la noi din județ.
Despre cât de mult au făcut pentru orașe, comune sau pentru județul nostru.
În curând am să fac o evaluare cât mai exactă, cu cifre, care sa arate cât și cum a adus fiecare. În campania electorală pentru alegerile locale am sa va dau și detalii savuroase.

Dacă e sa ma refer la județ, probabil ca administrația Arsene a adus și va aduce mai mulți bani, aici, în 4 ani, decât s-au primit în ultimii 15 sau 20 ani de dinainte.
Despre actuala administrație liberală ce conduce acum orașul Piatra Neamț, nu știu ce ar fi de menționat. Poate construirea Pieței, realizată tot cu bani guvernamentali primiți în timpul guvernării PSD.

Am câteva întrebări pentru cei ce conduc orașul Piatra Neamț:

Lăsați impresia de 3 ani că sunteți niște victime ale guvernării și că puteți mai mult dar nu va lasă cineva. Cum de pot primarii liberali din Oradea, Cluj sau Arad sa facă performanță? Pentru ei guvernul nu este tot PSD?
Câți bani din fonduri europene ați atras pentru acest oraș in ultimii 3 ani de când conduceti?
Câți funcționari lucrează la Primărie în cadrul acestui serviciu destinat atragerii de fonduri europene și cati bani au ridicat din salarii in ultimii 3 ani?

Îi ofer domnului Dragoș Chitic, ca premiu, parte din salariul meu, lunar, până acopăr valoarea întreagă a sumei de bani europeni pe care a atras-o Primaria în anii trecuți. Aștept să îmi spună câți bani și unde să îi trimit.

Nu ne referim la bani guvernamentali prin PNDL sau alte surse, la cei obținuți de Directia Asistenta Socială și nici la proiecte. Doar bani din fonduri europene care se regăsesc in ceea ce “CLĂDIȚI” voi aici în Piatra Neamț de 3 ani de zile.

PS: am 185 de lei în buzunar. Tot cu atât voi rămâne și după răspunsul domnului primar.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

 1. Primar mai incompetent ca asta nu găsești nici dacă pui anunț pe OLX.O reședința de județ in paragină va lăsa in 2020 aceasta tentativa de primar.

 2. D-ra Nita din Botesti dupa epilare,ungere cu ulei si… „parfume comme une chevre”,ii face reclama tovarasului de…. „menage a trois” din Grumazasti.

 3. Știți, turcii au o vorbă: hai, sictirit!
  S-a găsit și nea neliniștitu (după ce a pupat ghiulul lui Pinalty, a mai haiducit și pe la Monica, etc) care s-a regăsit în doctrina actualului partid aflat la putere. Vreau să-i spun lu’ Domnu’ Niță că partidele în care este din 2012 face puterea în județ și la națională. Cine i-a împiedicat să reformeze toate sectoarele de interes național? Statul paralel sau PSD-ragnea?
  Și apropo, cei trei primari din vest nu sunt PSD-ragnea!
  Domnu’ Niță, nu mai fiți demagog și lingău!
  O zi frumoasă tuturor

 4. Ba dar nu i-ar fi rusine domnului Nita sa mai vorbeasca.. Cand era la M10 ce zicea despre PSD?! Acum e mare PSD-ist.. Pana cand mai suporta Dumnezeu mizeriile locale din politica?! PSD-ul nu va face niciun drum intre Piatra si Bacau, nu va face nicio autostrada a Moldovei nici macar in 10 ani.. toate sunt vrajeli PSD-iste..

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.