Un barbat a incercat sa-si puna capat zilelor aruncandu-se intr-o fantana in aceasta seara (2 mai), in jurul orei 19, in satul Tetcani, comuna Gheraesti.

Incidentul  a fost observat de un martor care a sunat la 112, la fata locului fiind trimisi pompierii ISU Neamt cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD EPA din cadrul Detașamentului de pompieri Roman si o ambulanță cu medic de la SAJ. Ulterior, a fost trimis la locul interventiei si modulul multirisc de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț.

Loading...

La sosirea salvatorilor, barbatul se vedea plutind la suprafata apei din fantana adanca de peste 30 de metri si cu diametrul de 80 de cm. Unul dintre pompieri a fost coborat in fantana si s-a reusit scoaterea barbatului de 47 de ani, in viata si constient.

Este al doilea caz de acest gen la care pompierii nemteni au intervenit in ultimele 12 ore. Dimineata, un alt barbat a fost scos dintr-un put adanc de 15 metri dupa ce cazuse in el accidental. Vezi AICI- A VĂZUT MOARTEA- SCOS DE POMPIERI, DE LA 14 METRI ADÂNCIME

Ionut CORFU (sursa foto: ISU Neamt)

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ