Week-end-ul care a trecut a fost unul linistit pe soselele din judet, fara accidente cu victime omenesti, al doilea de acest fel din acest an. Un fapt imbucurator, care s-a dorit sa fie remarcat de conducerea Politiei Neamt tocmai pentru ca situatiile pozitive sa devina exemple de urmat. Prudenta participantilor la trafic, campaniile de prevenire derulate mereu de politisti, respectul promovat ca atitudine, au concurat la marcarea perioadei de aproape trei zile fara tragedii in Neamt. Ultimul eveniment s-a produs vineri, la ora 8, la Girov, cand o copila de 9 ani a tasnit in fuga, in drum, fiind surpinsa de o masina condusa de un barbat de 45 de ani, din Sabaoani. Fata a ajuns la spital cu rani la cap, fiind internata la chirurgia infantile in cadrul Spitalului judetean Neamt.

 

Loading...

Politistii nemteni va recomanda:

– Adoptati o maniera prudenta de conducere, fara bruscarea comenzilor vehiculelor, si efectuati fiecare manevra doar dupa o temeinica asigurare, evitand depasirile care, in conditiile unui trafic rutier aglomerat, se dovedesc extrem de periculoase.

– Circulati cu viteza adaptata permanent conditiilor concrete din trafic, in special cand se circula in coloana. De asemenea, pentru un plus de siguranta, se impune si marirea distantei in mers intre vehicule.

– Nu va urcati la volan, daca ati consumat bauturi alcoolice! Conduceti cu multa atentie si rabdare! Politia este la datorie, iar orice incalcare a legii este sanctionata!

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.