Judetul Neamt are un nou administrator public dupa ce fostul, Oana Bulai a trebuit sa mearga la Bucuresti unde o consiliaza pe premierul Dancila pe probleme de sanatate si educatie.

Nou administrator public (county manager) este Catalin Chitei si ajunge pe functie in imprejurari de alba-neagra cum numai la CJ Neamt se pot vedea. In luna iunie, acesta a fost respins la proba scrisa. Chitei era candidat unic si toata lumea stia ca astrele îi sunt favorabile. Numai ca ceva s-a intamplat si Catalin Chitei nu a reusit sa intruneasca la proba scrisa cele 70 de puncte minim necesare. Odata cu proba scrisa a picat si site-ul CJ Neamt, semn ca astrograma lui Chitei o luase complet razna (Vezi AICI- ERROR 404- JUDEȚUL NEAMȚ, TOT FĂRĂ ADMINISTRATOR PUBLIC. UNICUL CANDIDAT A PICAT PROBA SCRISĂ CU TOT CU SITE-UL CJ)

Numai ca in luna iulie, planetele se aliniaza mai bine, Chitei se pune cu burta pe carte, mai incearca o data, tot din pozitia de candidat unic si reuseste sa treaca de proba scrisa cu 88 de puncte, iar astazi emotiile s-au spulberat definitiv. Catalin Chitei a trecut si de interviu, fiind declarat admis pe functia de administrator public, deci, liber la semnat pentru banii judetului. Totusi este foarte posibil sa mai aiba de trecut un obstacol. Un interviu intr-o publicatie trompeta online (platit bine-nteles) in care sa ne spuna verzi si uscate despre proiectele care vor relansa economia judetului Neamt si despre cum va deveni acesta o Elvetie a Romaniei.

Catalin Chitei este cunoscut ca un apropiat al unui vestit constructor de drumuri si de alte cele, cunoscut si el la randul lui ca un apropiat al lui Ionel Arsene, deci cine s-ar putea gandi ca banii administrati de Chitei nu vor ajunge acolo unde trebuie.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.