ALDE si-a anuntat astazi intr-o conferinta de presa, candidatul la primaria Piatra Neamt, la alegerile locale din luna iunie a acestui an. Este vorba despre Ciprian Enache (foto jos). Conform propriilor declaratii, Enache este originar din Piatra Neamt, a absolvit Liceul Tehnic Forestier la clasa de silvicultura, apoi a absolvit Facultatea de Silvicultura din Brasov. Este casatorit, are 3 copii si impreuna cu sotia administreaza o ferma de bovine la Turturesti- Girov si o fabrica de ulei situata in comuna Savinesti.

Enache a mai cochetat cu politica intre anii 2007-2016, interval in care a fost de doua ori consilier judetean, de fiecare data doar pentru doar cateva luni, la sfarsitul legislaturilor 2008-2012 si 2012-2016. In acelasi interval a fost pentru scurte perioade director la Directia Judeteana de Turism si Sport, apoi directorul Parcului National Ceahlau.

Dupa anul 2016, Ciprian Enache s-a restras din activitatea politica, si a revenit in a doua parte a anului 2019, dupa ce a fost curtat insistent de ALDE Neamt, devenind ulterior presedinte al ALDE Piatra Neamt. Enache spune ca deja si-a format o echipa de tineri cu care lucreaza la un program de guvernare locala care va fi prezentat in perioada urmatoare si sustine ca țelul lui este de a crea o administratie locala la care cetateanul sa fie parte activa.

Ciprian Enache era foarte dezamagit de experientele avute in politica si a trebuit sa insist foarte mult pentru a-l determina sa intre in echipa ALDE, pentru ca este un om pe care te poti baza. In zilele urmatoare vom avea candidatii pentru toate primariile din cele 83 de UAT-uri din judetul Neamt. Incercam sa le castigam, si pe buna dreptate, va spun cu mana pe inima ca avem sanse foarte serioase, de a ne arunca intr-o asemena lupta. Si nu doar de a ne arunca, ci si de a fi castigatori intr-o foarte mare parte a acestor UAT-uri”, a declarat Ion Asaftei, presedintele ALDE Neamt.

Declaratiile complete ale lui Ciprian Enache, in materialul video de mai jos, de la minutul 4:30:

Conferință de presă- ALDE Neamț a anunțat candidatul la primăria Piatra Neamț

Publicată de TVMneamţ.ro pe Vineri, 31 ianuarie 2020

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.