Actualizare stire: In jurul orei 15, maimuta a fost tranchilizata si capturata. Pana la aceasta ora (19:00) nicio institutie nu a avut vreo reactie oficiala cu privire la incident.

Stirea initiala: Autoritatile sunt alerta dupa ce o maimuta a evadat in aceasta dupa-amiaza (14 aprilie) de la Gradina ZOO din Piatra- Neamt.  Dupa ce a iesit din incinta in care era captiva, maimuta s-a oprit pe acoperisul unei case din vecinatate si pentru un timp a stat intre doua cosuri de evacuare a fumului.

Loading...

In zona au fost mobilizati pompieri, jandarmi dar si angajati ai  gradiniii zoologice.

Pompierii au vrut sa urce pe acoperis pentru a o captura, insa vazand agitatie, animalul a incercat sa coboare si a cazut in curtea imobilului pe care se cocotase, apoi a fugit pe strada Stefan cel Mare cu un angajat al gradinii zoologice pe urmele ei, acesta fiind foarte aproape de a o captura, daca maimuta nu ar fi sarit un al gard, apoi a urcat pe schelele unei case in constructie.

La ora 15:00, ora redactarii, maimuta nu fusese capturata. Revenim.

Inregistrarea transmisiunii live de la fata locului, realizata de tvmneamt.ro (pe imagini se poate vedea momentul in care maimuta cade de pe un acoperis si fuge pe strada):

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ