Guvernul incompetent PNL trebuie să plece acasă!”, spune Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt, dupa ce astazi, Ludovic Orban si Ministrul Muncii au anuntat ca legea privind dublarea alocatiilor pentru copii nu va fi aplicata pentru ca nu sunt bani.

Arsene acuza Guvernul PNL ca ia zilnic decizii catastrofale si ca asa se explica de ce liberalii vor cu orice pret sa declanseze alegeri aniticipate. ”Nu trece o zi fără să ne uimească deciziile catastrofale ale actualei puteri! Abia acum înțelegem de ce doresc alegeri anticipate! Orice zi în plus la guvernare le demonstrează românilor incapacitatea și ineficiența acestui executiv!

De aproape trei luni suntem martori la distrugerea constantă a tot ceea ce a făcut bun guvernarea anterioară. Foștii pedeliști, vopsiți acum în galben, sunt campioni la tăieri și împrumuturi. Au tăiat banii pentru investiții, banii pentru educație și sănătate, banii pentru alocațiile copiilor, iar ritmul în care se împrumută de la băncile străine este alarmant!

Totuși, nu am crezut că pot coborî atât de jos, încât să amenințe existența copiilor și a bătrânilor instituționalizați!

Aflu, cu stupoare, că actuala guvernare a alocat, la începutul anului, mai puțin de un sfert din fondurile necesare pentru a se putea asigura condiții pentru un trai decent acestor vitregiți ai sorții.

Pentru sistemul de protecție a copilului și funcționarea centrelor pentru persoane cu handicap din Neamț, s-au alocat doar 27 milioane, în condițiile în care în 2019, în Neamț, suma necesară pentru funcționare a fost de 113 milioane de lei. Rușine, PNL!”, scrie Ionel Arsene pe facebook, postarea fiind insotita de un montaj foto.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.