Doua ambulante au ramas blocate in nameti in aceasta dupa- amiaza (11 inauarie), in timp ce se deplasau spre pacienti, iar la Oniceni a fost nevoie de o șenilata ISU pentru transportul a doua persoane care aveau nevoie de dializa, informeaza ISU Neamt.

O ambulanta BGS a ramas blocata in localitatea Stejaru, comuna Ion Creangă. Aceasta se deplasa la Oniceni pentru preluarea unor pacienti pentru dializă. La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autofreza din cadrul Detașamentului de pompieri Roman și un utilaj de la primăria Ion Creangă. Autofreza a însoțit ambulanta cu pacienti până în municipiul Roman, a declarat slt. Adrian Rotaru, purtator de cuvant ISU Neamt.

Loading...

Si în comuna Oniceni, satele Solca și Pustieta a fost nevoie de interventia ISU Neamt Detașamentul de pompieri Roman cu o autospecială complexă de intervenție și o șenilată pentru două persoane care trebuiau transportate la dializă la Roman.

In comuna Valea Ursului, sat Muncelu de Jos, o ambulanta nu a putut ajunge la o gravida. A intervenit în primă fază un utilaj de la primărie, apoi s-a deplasat la intampinare o șenilata pentru a prelua pacienta și pentru a o transporta pînă in locul unde astepta ambulanța SAJ. Pacienta a fost preluata in siguranta de echipajul medical SAJ.

Desi situatia pare sa se inrautateasca tot mai mult in judet, pana la aceasta ora, Prefectura Neamt nu a convocat Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU), iar presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene este in vacanta in insulele Maldive.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ