Politistii rutieri au dat ”amenzi” sub forma de flori si martisoare ieri, soferitelor care au trecut ieri prin Piata Stefan cel Mare din Piatra- Neamt. Gestul de ieri a devenit deja o traditie in randul politistilor rutieri, informeaza IPJ Neamt:

De 1 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au ales să dăruiască flori și mărțișoare participantelor la trafic. Acțiunea a fost realizată în colaborare cu un partener local.

Devenit un gest cu tradiție în rândul polițiștii nemțeni, aceștia au fost prezenți în piața Ștefan cel Mare din municipiului Piatra Neamț, unde au oprit în trafic autoturismele conduse de femei, pe care le-au întâmpinat cu flori și mărțișoare.

Nu au lipsit recomandările pe linie rutieră pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind evidențiat faptul că prudența în trafic și respectarea regulilor de circulație poate face o primăvară mai frumoasă și lipsită de evenimente neplăcute.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Si pe mine m-au oprit aseara pe Calea Romanului si ma „seduceau” cu o amenda de 800lei fiindca uitasem sa aprind farurile, dar nenea nu vazuse pozitiile ce se apeind automat. Chiar crezusem ca vor sa-mi dea o floare, in naivitatea mea!!!!

  2. florile sunt din banii luati spaga , nu ?
    in centrul orasului , insotiti de presa .
    cand luau spaga nu aveau presa a langa ei !
    cea mai buna campanie de imagine este comportamentul acestor personaje zi de zi , nu „actiunile de imagine ” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.