Anagajari pe banda rulanta pe baza de nepotisme, pile si relatii de partid la Prefectura Neamt dupa ce Daniela Soroceanu a preluat functia de reprezentant al Guvernului in teritoriu si de garant al respectarii legii. Pa langa rudele angajate in institutie, astazi a mai fost angajat un PSD-ist, ramas pe dinafara dupa ce fusese concediat de pe un post ocupat la Locativserv.

Daca ieri Adrian Nita (purtator de cuvant PSD Piatra Neamt) a fost angajat ca purtator de cuvant la Prefectura, astazi, Ionel Iordache, membru PSD a fost si el angajat ca secretar la Cancelaria prefectului, sustin surse din interiorul Prefecturii Neamt.

Loading...

Iordache este sotul Roxanei Iordache, membra PSD, cea care s-a ales si ea cu un post de directoare a Scolii Daniela Cuciuc din Piatra- Neamt, pe baza de competente manageriale desigur, dupa ce a participat cu trup si suflet la campaniile electorale PSD alaturi de sotul sau.

Ionel Iordache a fost angajat de Janel Iosub la Locativserv imediat dupa ce acesta a preluat functia de director al companiei, insa a fost concediat dupa ce Janel Iosub a fost demis. Acum, partidul l-a rasplatit cu un post la prefectura pe un salariu de 3.000 de lei.

Pe langa Nita si Iordache, Soroceanu mai are in cabinet un membru PSD in persoana Maricezei Andrei, dar si un fin de cununie.

P.S. Astazi, prefectureasa, intr-un gest de maxima aroganta a invitat din nou presa la un fel de discutii (intalnire informala i s-a spus), insa invitatiile au fost facute tot dupa simpatii sau antipatii, fiind anuntata doar o anumita parte a presei. In afara de asta, desi jurnalistilor li s-a spus ca vor fi doar niste discutii amicale (asa ceva nu se face in nicio institutie publica din lumea asta), in cadrul intalnirii, prefectureasa le-a furnizat celor prezenti subiecte de stiri. Ceea ce face Daniela Soroceanu in doar 3 zile de cand a preluat o functie atat de importanta, semana mai degraba cu o confiscare a institutiei in interes propriu si de grup. Vom reveni.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Așa merge în românia ocupă functii importante în sectorul public nu oameni competenți ci niște pârliți care nau habar ce cauta acolo plătiți boiereste pentruca sânt alui x.. y care au pile la ps.dracnea și lipesc afișe la alegeri cu tot felul de minciuni care mai de care mai ale dracnelui…..O să o puneți toți de mămăligă cât de curând. …hei, hei amici aveți putintica răbdare onorabililor că vă vine sorocu mintenaș. ….

  2. Sindromul Coana Chirita e incurabil si asa va ramane pe veci . Ispravnicia asta tulbura mintile. Nu e putin lucru sa fii ispravnic de giudet in Moldova .
    Iti da dom comandant de garnizoana onorul la Parada , depui coroane de flori, esti cineva . Asta e soarta Moldovei, rar mai nasc OAMENI ca Nicu Albu . Nu stiu cum se hodineste saracul, dar nu cred ca foarte bine !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.