Toti anagajatii Salubritas care se ocupa cu curatenia in oras, vor fi pe strazi inclusiv sambata, a anuntat ieri intr-o conferinta de presa, Cristian Sauciuc, directorul societatii aflate in subordinea Consiliului Local. Este vorba despre 40 de oameni care se vor actiona pentru curatenie in oras, incepand cu luna aprilie cand vremea va fi mai buna.

”Anul acesta incepand cu luna aprilie, Salubritas scoate toate utilajele. Functionam cu toate, maturat mecanizat, stropit si spalat strazi incepand din vara. 40 de salubrizatori vor lucra inclusiv sambata”, a declarat Sauciuc.

Dupa ce a preluat conducerea Salubritas la sfarsitul anului 2017, Sauciuc a scos de la naftalina un utilaj cu aspirator pentru frunze pe care vechile conduceri nu l-au folosit (Vezi AICI) si a desfasurat actiuni de curatenie inclusiv pe timpul noptii cu toate utilajele din dotarea companiei (Vezi AICI)

Declaratii complete, Cristian Sauciuc:

 

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Orasul este ingrozitor de murdar.Sa nu-si ia salariile pana nu il curata.Pare ca Salubritas exista ca acest individ sa ia o leafa babana.Rusine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.