Directorul Publiserv, Valentin Ciobanu (PNL) a fost declarat incompatibil de ANI (Agentia Nationala de Integritate) pentru vanzari de stingatoare prin firma al carei administrator era in timp ce detinea si functia de consilier local, catre scoli si societati comerciale aflate in subordinea primariei Piatra- Neamt, ilegalitati semnalate la vremea respectiva, de o parte a presei locale dar negate cu vehementa de Valentin Ciobanu.

Comunicat de presa, ANI:

Loading...

CIOBANU VALENTIN, fost Consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Piatra Neamț, Județul Neamț.

INCOMPATIBILITATE- În perioada deţinerii funcției de consilier local, respectiv 04 iulie 2016 – 28 septembrie 2017, Ava Sting S.R.L., entitate economică în cadrul căreia persoana evaluată este asociat și administrator, a desfășurat activități comerciale prin achiziții directe, a încheiat și derulat un contract comercial și a emis facturi în baza unor comenzi ferme cu mai multe instituții aflate în subordinea ori sub autoritatea Primăriei Municipiului Piatra Neamț. Ulterior, aceste instituții au efectuat plăţi către Ava Sting S.R.L. în valoare de 8.953.42 lei.

Astfel, persoana evaluată a încălcat prevederile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Lăsați, că se modifică legea și se termină cu incompatibilitățile.
    Ce-a mâncat lupu-i bun mâncat, cine poate, oase roade… șamd.

  2. Pt postacul liberal cu un singur neuron. Bai tutule lasa gramatica si canta la o alta masa ca esti varza de atata sclavie!!

LĂSAȚI UN MESAJ