Apaserv lasa fara apa aproape jumatate din orasul Piatra- Neamt, strandul, orasul Roznov si 3 comune. Sistarea apei potabile este programata pentru marti, 26 iunie, cand se va interveni la remedierea unei avarii la o conducta de pe bulevardul Traian din Piatra- Neamt, se anunta intr-un comunicat al companiei din subordinea CJ Neamt:

‘’Compania Judeteana ApaServ S.A. anunţă beneficiarii săi că, din cauza executarii reparațiilor la conducta magistrală Dn 500 mm pe bulevardul Traian, va sista furnizarea apei potabile, în ziua de Marti, 26.06.2018, între orele 08:00-18:00 în municipiul Piatra Neamt în zona aval de la Pârâul Cuiejdi de la pod Spital și pod Piața Mare (cartierele 9 Mai, Mărăței, Gara Veche, Speranța, Valeni, str. Tineretului si Strandul Piatra Neamt), în orașul Roznov, inclusiv satele Slobozia și Chintinici și în comunele D-va Roșie, Săvinești,  și  Zănești.

Loading...

Nu va fi afectat Spitalul Județean din Piatra Neamț.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru finalizarea lucrării într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile.Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii noştri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează non stop, la numărul de telefon 0233 / 233340, sau pot accesa site-ul companiei la adresa www.apaserv.eu.’’

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.