Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, a luat-o razna cand a auzit de spitalul de la Letcani si de str. Izvoare din Piatra Neamt, si a urlat ca apucat in sedinta de CJ de ieri, iesind grav in decor, urlând si facand afirmatii care nu au nimic in comun nici cu democratia, nici cu transparenta, nici cu administratia publica.

Dupa ce consilierii judeteni PNL si USR i-au cerut explicatii privind spitalul de la Letcani si starea strazii Izvoare din Piatra Neamt, Arsene a avut reactii care i-au lasat cu gura cascata pe cei prezenti in sala de sedinte de la CJ Neamt: „Domnul consilier județean, aici vorbiți când vă dau cuvântul nu când vreți. Aici vorbești când dau cuvântul nu când vrei dumneata. Vorbești când îți dau cuvântul. Nu suntem pe arătură aici.” „Domnul Hopșa, aici nu suntem pe maidan. Aici vorbiți când vă dau eu voie.” Liberalului Mircea Beloiu, in varsta de 60 de ani, i s-a adresat cu”Ridica-te in picioare cand vorbesti! Hai, ridica-te in picioare! Sa te auda colegii”. ”Aici vorbiti doar cand va dau eu voie, ca de aia m-au ales nemtenii pe mine si nu te-au ales pe tine”. Acestea sunt doar cateva dintre replicile date de micul dictator de Grumăzești, membrilor forului decizional nemtean, apoi a declarat sedinta inchisa, refuzand sa dea explicatiile cerute, indicandu-le consilerilor judeteni, ca daca vor detalii despre cele doua subiecte, sa faca o cerere scrisa.

Scenele pot fi vazute in materialul video de mai jos (sursa: vestea.net)

Consiliul Judetean Neamt a platit pentru spitalul de la Letcani peste 3 milioane de euro, la initiativa lui Arsene. Spitalul a costat in total 13 milioane de euro, insa a functionat doar cateva saptamani in aproape un an de zile. Cu toate astea, Arsene a inaugurat spitalul cu mult inainte ca acesta sa fie deschis, in campania electorala pentru alegerile locale din 2020. La Letcani au ajuns doar 30 de nemteni infectati cu Covid 19, o parte dintre acestia, fiind cei care au scapat cu viata din flacarile de la ATI Piatra Neamt. Spitalul platit si din bani nemtenilor, face obiectul unui dosar penal instrumentat de DNA. Un ultim control al Ministerului Sanatatii, desfasurat zilele trecute, a scos la iveala alte noi grave nereguli, rezultand ca de fapt, investitia a fost un jaf in toata regula (Alte detalii AICI: Jaf incredibil la spitalul anti-COVID de la Lețcani: salonul de 88 mp avea doar 40 mp)

Strada Izvoare din Piatra Neamt, a fost trecuta in urma cu aproximativ 4 ani de zile, din administrarea Primariei, in administrarea CJ Neamt, fiind prinsa intr-un proiect de modernizare impreuna cu drumul judetean de la iesire din Piatra Neamt catre satul Izvoare. De atunci, nu mai stie nimeni nimic despre stadiul proiectului, insa strada este distrusa aproape in totalitate, spre exasperarea soferilor care sunt nevoiti sa o strabata.

Desi cele doua subiecte sunt de maxim interes public, Arsene a refuzat sa dea explicatii in sedinta de CJ, ba mai mult, a dovedit ca se crede stapan pe banii, bunurile si destinele nemtenilor.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. arsene=liciu(se aseamănă ca două picături de apă….. parcă ar fi frați…..)
    Ce să le ceri unor asemenea specimene(locul lor este la ZOO… dacă îi expunem acolo poate nu se mai desființează parcul ZOO….)……..
    Limbajul lor este foarte LIMITAT(și trenul are mai multe clase)

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.