Dupa ministrul Economiei, Danut Andrusca, Ionel Arsene mai are inca un om in Guvern. Potrivit Agerpres, Oana Bulai (foto) a fost numită în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă. Decizia a fost publicată luni (26 martie) în Monitorul Oficial.

Pana la aceasta numire, Oana Bulai a fost county managerul judetului Neamt. Ea este unul dintre cei mai apropiati oameni a lui Ionel Arsene. Miscarea este una surpriza chiar si pentru PSD-isti, mai ales ca Bulai este catalogata in partid ca fiind unul dintre traseisti, inainte de PSD, aceasta trecand pe la PDL. Cei mai multi se intreaba si ce merite deosebite in administratie o recomanda pe Bulai pentru o asemenea functie, rezultatele ei in functia de county manager timp de un an, fiind egale cu zero.

Loading...

Foarte curios, cu doua zile inainte sa fie numita de-a dreapta premierului Dancila, Oana Bulai si-a sters contul si pagina de facebook. Gurile rele spun ca Bulai nu ar fi vrut sa fie tinta pentru presa nationala care ar fi putut specula anumite poze sau postari.

Chiar si asa, la redactia tvmneamt au sosit niste poze despre care sursa noastra afirma ca sunt din urma cu mai multi ani, de pe vremea cand Oana Bulai calatorea prin tari mai de la soare rasare (una dintre ele, cea de mai sus), poze care vor fi mana cereasca pentru presa adversara PSD, dovedindu-se ca mutarea ei in Guvern nu a fost cea mai inspirata idee. Vom reveni.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Doamne, asa arata inainte? Inseamna ca a investit ceva bani in plastic si bisturiu. Cine a ajuns sa ne conduca…. si ziceti ca a facut stagiul in Japonia? Asa ceva….

LĂSAȚI UN MESAJ