Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt are prima reactie publica dupa eliberarea din arest. Intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, transmite multumiri celor care i-au fost alaturi in perioada grea prin care a trecut si spune ca in perioada urmatoare va reveni la conducerea CJ Neamt.

Mesajul lui Ionel Arsene:

Dragi nemțeni, Dragi prieteni,

Vreau să încep acest mesaj prin a vă mulțumi tuturor celor care ați fost alături de mine și de familia mea de-a lungul ultimelor săptămâni. Mesajele și gândurile voastre bune înseamnă foarte mult pentru mine și vă sunt recunoscător fiecăruia în parte pentru prietenie, pentru că nu v-ați îndoit de mine și de intențiile mele, în ciuda faptului că s-au făcut atât de multe speculații și s-au spus atâtea lucruri nedrepte. Sunt nevinovat și voi prezenta în instanță date care vor susține acest lucru. Am încredere în conduita magistraților și credința că voi fi drept judecat.

De ieri am revenit acasă, lângă familie, lângă cei dragi, cărora le-am dus dorul și care au fost greu încercați în această perioadă. Însă, sper că ce e greu a trecut.

În perioada următoare îmi voi relua atribuțiile de președinte al Consiliului Județean Neamț, acolo unde m-ați ales pentru a vă reprezenta, pentru a munci pentru voi și pentru ca județul nostru să se dezvolte. Au fost 30 de zile în care nu am putut să îmi exercit mandatul pentru care am fost ales, timp în care multe lucruri importante au fost în atenția Consiliului Județean, drept pentru care le mulțumesc colegilor mei pentru activitatea depusă în tot acest timp. Vreau să recuperez cât mai repede această lună și să trec rapid la îndeplinirea angajamentelor luate în fața dumneavoastră, acest lucru depinzând în ce măsură voi fi lăsat. Pentru mine unica variantă este aceea de a merge înainte cu demnitate și credință pentru a duce la bun sfârșit proiectele care sunt sigur că vor îmbunătăți viața nemțenilor.

Vă asigur încă o dată că mă voi dovedi demn de toată încrederea pe care mi-o dați, nu voi da niciun pas înapoi iar aceste încercări nu mă vor demobiliza sau descuraja de la a face ceea ce este corect și bun pentru județul meu, pentru casa mea, pentru nemțenii mei.

Vă mulțumesc sincer, încă o dată, pentru întreaga susținere pe care mi-ați arătat-o!

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Cine te-a ales ? Noi? Cand? Nucumva te-au ales oamenii de nimic pe care la randul tau i-ai ales drept consilieri? Nu-ti este rusine? Pleaca odata ca ai imputit destul judetul cu analfabeti ca tine

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.