Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt da semne ca revine cu picioarele pe pamant si incepe sa-si faca ordine in propriul cabinet.

Potrivit unor surse din CJ Neamt, saptamana trecuta, Nicoleta Husaru ar fi fost eliberata din functia de purtator de cuvant. Deocamdata nu se stie exact daca si-a dat demisia sau s-a suspendat din functie, cert este insa ca Arsene pare sa fi inceput sa-si dea seama ca unele lucruri merg prost in institutia pe care o conduce, iar cum comunicarea este interfata dintre presedintele CJ Neamt si cetateni, a inceput cu ce doare mai tare.

Nicoleta Husaru a devenit purtator de cuvant al CJ Neamt in 2016, dupa cateva luni de la preluarea functiei de presedinte de catre Ionel Arsene. Dupa un timp a plecat la Bucuresti pe un post in CA-ul unei companii de stat, apoi a revenit la CJ Neamt in martie 2018, insa prestatia ei in domeniul comunicarii a fost una dezastruoasa, avand drept consecinta afectarea grava a imaginii institutiei si implicit a lui Arsene. Din martie 2018 nu a mai fost remis presei nici macar un singur comunicat, Husaru alegand in mod cu totul neprofesionist pentru un asemenea nivel, sa faca postari pe contul de facebook al lui Arsene in numele CJ Neamt, cu titlu de comunicare.

Nu numai ca a gresit mijlocul de comunicare, dar postarile i-au creat mari deservicii lui Arsene, prin formulari de tip odă (chiar daca descriau lucruri pozitive, ele au fost percepute cu totul invers de public) sau prin poze care ulterior au devenit sursa de inspiratie pentru jurnalisti. Si amintim aici celebrele poze de pe podul de la Preluca, pozele cu Arsene in genunchi in biserica, pozele de la asfaltari in ipostaze nefiresti, sau filmarile din drona.

Husaru a folosit un limbaj neadecvat chiar si pe contul ei de facebook, agresiv, cu trimiteri sexuale si cu cuvinte obscene, limbaj care s-a regasit si in unele postari oficiale de pe pagina lui Arsene. Printre numeroasele sale derapaje, se regasesc si repetatele vizite de ministri in judetul Neamt pe care Husaru a ales sa nu le anunte presei, sau o plangere penala facuta de Husaru pe numele unui ziarist din presa locala, in care cerea procurorilor inchiderea publicatiei online, detinuta de acesta.

Sursele TvmNeamt afirma ca in maximum o saptamana va fi anuntata noua echipa care se va ocupa de comunicarea CJ Neamt, de data asta formata din oameni care cunosc tainele meseriei. Vom reveni.

P.S. Nicoleta Husaru nu a ratat ocazia sa-si etaleze frustrarile chiar si zilele trecute, probabil dupa ce a aflat ca nu mai este dorita la CJ Neamt. Fiind originara din Ardeal, ea a ales sa jigneasca moldovenii intr-o postare pe contul ei de facebook:

nh

Ionut CORFU

arsene-husaru-ceahlau-1

Loading...
DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. eu i am spus sa o dea afara de la inceput ca e sifon si nu are caracter, insa el betmen, betmen. e tarziu el este intrat intr-o morisca mult mai mare cu deputati, jigodii cu influienta din partid, plus harbuz-panaite molinati de pinalty si cu sprijinul lui nelu munteanu. gluma se ingroasa rau pr il prezidente

  2. Vaaai, dar unde mai gaseste fatuca asta asa trai pe vatrai, leafa babana ca sa nu faca nimic ci doar sa-i posteze pe facebook bossului cate un mesaj copiat sau cate o poza penibila?
    Daca nu o iau nici cei de la Primarie, poate o angajeaza ala cu siteul odesielogiipiatraneamt.ro. Sau poate se intoarce la Troleibuzul, controloare de bilete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.