Festivalul-concurs de creatie video  „Piatra Neamt – Orasul Zeitei” si-a desemnat castigatorii astazi, 9 mai. Competitia de clipuri s-a adresat tinerilor cu varste cuprinse intre 16 si 30 de ani pasionati de film, istorie si care indragesc urbea Piatra Neamtului.

Marele castigator este membru al echipei TvM! Nicu Mitoc, in varsta de 22 ani este la inceputul drumului spre profesionalism in ceea ce priveste productia video. In cadrul galei de proiectie si festivitatii de premiere, el si ceilalti castigatori au fost ovationati de o sala intreaga.

Loading...

Clipul sau, „Piatra Neamt – Perla Moldovei” a fost desemnat marele castigator in urma jurizarii. Principala tema a concursului, precum indica si grafica afisului, este cultura Cucuteni. Nicu insa a ales sa imortalizeze alte elemente ale municipiului. Timpul de creatie al clipului a constat in doua zile rezervate filmarilor si sase ore dedicate post-procesarii.

Locul II si III a fost obtinut de Marius Stefan, respectiv echipa formata din Bogdan Covrig si Bogdan Ciurez. Premiul de popularitate, desemnat in urma voturilor exprimate pe un site de socializare a fost castigat de Pavelina Mutu.  S-au mai acordat de asemenea doua mentiuni. Premiile au constat in tablete, camere de filmat Sony Handycam si un aparat foto digital, iar publicul prezent a primit cate un tricou al Europe Direct Nord-Est si o statueta Cucuteni.

Juriul a fost format din Bogdan Puscasu – City Manager Piatra Neamt, Carmen Nastasa – director Centrul pentru Cultura si Arte „Carmen Saeculare”si artistul Ovidiu Slatineanu.

Concursul a fost organizat de catre Centrul Europe Direct Nord-Est, cu sprijinul organizatiei gazda Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord Est, prin coordonatorul Roxana Pintilescu. Ca parteneri, mentionam Primaria Piatra Neamt, Centrul pentru Cultura si Arte „Carmen Saeculare” si Asociatia Neokoolt.

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.