Ion Asaftei, liderul ALDE Neamt si vicepresedintele CJ Neamt, revine cu precizarea ca Guvernul Romaniei este format din ALDE si PSD, nu doar de PSD. Intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul ALDE Neamt, Asaftei a facut referire la faptul de fiecare data cand se bifeaza cate o realizare, mesajele care care apar in spatiul public se refera la Guvernul PSD, cand de fapt, este vorba despre Guvernul PSD-ALDE.

Avem un exemplu chiar cu domnul ministru al transporturilor care a fost prezent la lucrarile de la centura ocolitoare a municipiului Bacau, centura care va face parte din Autostrada Moldova. Bine-nteles ca au aparut imediat postari de genul ca Guvernul PSD a dat, Guvenul PSD a alocat. Eu vreu insa sa fac o corectura: Guvernul Romaniei e format din doua partide, ALDE si PSD. Nu da guvernul PSD, da Guvernul ALDE-PSD. Si nu da pomeni ci in cadrul unei strategii de dezvoltare alocam resursele nationale pentru dezvoltarea Romaniei. Este ca si cum am spune ca tot ce se intampla in judetul Neamt, se face doar de psd. Nici vorba. Tot ce se face, se face de coalitia ALDE-PSD. Deci vorbim de o vointa comuna in cadrul acestei coalitii ca entitate poltica ALDE-PSD. Asta ca sa mai clarific un pic omisiunile intentionate ale unor colegi de ai nostri”, a precizat Ion Asaftei.

Ionut CORFU

DSC03033

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. nu va faceti probleme domnule asaftei veti raspunde penal alaturi de cei care au guvernat prost tara…nu veti fi omis…daca de asta va este frica…A fost de acord si ALDE cu acest imprimut de 3 mld euro cu dobanda uriasa si care a indatorat tara pentru zeci de ani???

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.