Ion Asaftei, vicepresedinte CJ Neamt cu atributii de presedinte si presedintele ALDE Neamt a declarat intr-o conferinta de presa de astazi ca a devenit o tinta de cand a preluat sefia CJ.

Asaftei a facut referire la doua materiale de presa aparute in urma cu cateva zile intr-o publicatie locala online. Desi Asaftei a evitat sa pronunte numele site-ului, este lesne de inteles ca e vorba de atacul.ro unde presedintele ALDE este prezentat ca fiind omul din spatele a doua firme care apartin unor membri ALDE apropiati de acesta si care au desfasurat zeci de contracte din bani dirijati de CJ Neamt. Asaftei a spua ca se delimiteaza total de afirmatiile facute in articolele respective.

Nu place tuturor ca sunt presedinte CJ Neamt. De cand am preluat functia au aparut aceste materiale de presa, deci consider ca am devenit o tinta a unei gazete de perete. Cred ca se dezinformeaza populatia prin aceste atacuri bazate doar pe banuieli care leaga numele meu in mod obsesiv de lucrarile facute de aceste firme. Ma delimitez total de asertiunile aparute in respectiva gazeta de perete si voi actiona in justitie pe autorul articolelor, pe care as vrea sa-l intreb din ce traieste si unde semneaza dumnealui statul de plata”, a mai spus Ion Asaftei.

Nota redactiei: Daca redactia atacul.ro doreste sa aiba un punct de vedere vizavi de aceste afirmatii, tvmneamt.ro îl va publica. Totodata, consideram ca desi fiecare este liber sa actioneze in judecata pe oricine doreste, politicienii si/sau functionarii publici ar trebui sa fie ceva mai rezervati cand apeleaza la astfel de solutii fata de jurnalisti. Solicitarea unui drept la replica in publicatia amintita ar fi fost de ajuns si mult mai lamuritor pentru opinia publica.

Mai jos, declaratiile lui Asaftei de la minutul 15:10

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. al dracului ne mai considerati, voi astia cu maciuca in mana, pe noi, prostimea…dar in afara de tanguiri, ca vezi doamne esti tinta, sau ca, mititelul de el habar nu are ca acele contracte au fost atribuite acolitilor alde….doar intamplarea a facut ori poate statul paralel a actionat, deci in afara de vorbe goale, vreo explicatie ceva, nu?Luati-va bagajul si dispareti, sobolanilor, numai sa va tanguiti va pricepeti si sa faceti promisiuni fara ca sa le respectati..

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.