In conferinta de presa sustinuta vineri (10 noiembrie) la sediul ALDE Neamt, Ion Asaftei, vicepresedinte CJ Neamt a tinut partea angajatilor institutiei.

El a simtit nevoia sa faca acest lucru in momentul in care a amintit de documentatia pentru AXIAL.

Loading...

Documentatia se face cu ajutorul salariatilor Consiliului Judetean si aici vreau sa fac niste precizari. S-a incercat de multe ori in anumite interventii, ca sa nu zic altceva, in presa (n.n. referire la articolele critice la adresa conducerii politice a CJ), un fel de demonizare a Consiliului Judetean. Sa nu confundam munca, daca vreti colosala a tuturor oamenilor care lucreaza in aceasta institutie, cu elemente care vizeaza o persoana sau alta, inclusiv a mea. In spatele nostru (n.n. al politicienilor de la conducere) cei care suntem reprezentantii Consiliului Judetean, este o adevarata activitate sustinuta de oameni extrem de profesionisti si de demni, si care-si fac treaba, fapt pentru care le multumesc si le-am multumit intotdeauna”, a declarat Ion Asaftei.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Muncă colosală? Hai, dom crâșmar, las-o mai moale …! La ce salarii au, țin cu dinții de pupincurul oficial. Doamna Daniela Scoroceanu îi îngroapă pe toți. Inclusiv pe Arsenică!

LĂSAȚI UN MESAJ