Ion Asaftei, presedintele ALDE Neamt si vicepresedintele CJ Neamt a declarat astazi intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul partidului, ca ALDE a initiat o lege prin care numarul celor care primesc ajutoare sociale va fi diminuat.

Vedem oameni cu ghiuluri si alte bijuterii din aur cum coboara din Mercedesuri si iau bani de la stat. ALDE a initiat o lege care acum a trecut de votul senatorilor, prin care numarul ceor care primesc bani pentru nemunca, va fi diminuat serios. Sunt niste pomeni care nu aduc niciun beneficiu statului roman si este o jignire la adresa celor care muncesc, pentru ca sa nu uitam, banii pentru ajutoare sociale vin de la oamenii care produc ceva, oameni care muncesc. Nu mai putem finanta nemunca”, a declarat Ion Asaftei.

Loading...

Printre subiectele abordate in conferinta de presedintele ALDE Neamt au fost si alte teme de interese national. El a facut referire si la raportul GRECO: ”Acest GRECO este un organism birocratic, care isi desfasoara activitatea pe la Bruxelles. Ca si acum vreo 3 ani cand ministrul justitiei era doamna Pruna, cea care spunea ca drepturile si libertatile sunt un lux, acest GRECO isi permite sa acuze nefondat si sa dea ordine institutiilor din Romania, ba chiar si Parlamentului Romaniei.

Asaftei a declarat ca atacul GRECO vine ca raspuns la dezvaluirile din ultimul timp privind ”Statul paralel” care a calcat in picioare statul de drept si democratia, distrugand destine cu ajutorul DNA care a reusit sa-si subordoneze SRI si alte institutii, ajungandu-se pana la condamnari la comanda.

Declaratiile complete, in inregistrarea transmisiunii LIVE, realizata de TurnTV:

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ