La aceasta ora, la Spitalul Judetean Neamt are loc o intalnire intre directorul Liviu Negelschi si reprezentantii a trei sau patru redactii din Neamt. Aflam asta pe surse, pentru ca la redactia tvmneamt.ro nu a ajuns nicio invitatie in acest sens, probabil din cauza ca nu facem ode ilustrului conducator, care nici pana acum, dupa trei saptamani, nu a reusit sa ofere un punct de vedere solicitat in urma articolului ȘOCANT! JOACA DE-A VIAȚA ȘI DE-A MOARTEA LA SPITALUL JUDEȚEAN NEAMȚ. ANALIZELE UNEI FEMEI CU O BOALĂ INCURABILĂ, ÎNCURCATE DE MAI MULTE ORI

Din ce am aflat noi, nu este o conferinta de presa, ci o chemare la consultari pe diverse probleme ale institutiei, care a fost lansata in urma cu vreo doua saptamani, catre respectivele redactii. Cu alte cuvinte, presa este chemata de director, ca sa vina cu propuneri pentru rezolvarea problemelor spitalului.

Loading...

De ce or fi fost chemati doar anumiti ziaristi si pe ce criterii au fost selectati, doar conducerea poate sti.

Problema este ca niste oameni platiti tocmai ca sa rezolve niste lucruri la spital, cheama in ajutor presa, ceea ce nu pate fi decat o dovada de incompetenta si/sau neputinta. Presa o chemi atunci cand ai ceva de comunicat, bun sau prost. Nu poti sa chemi presa sa o intrebi ce este de facut intr-o institutie medicala, decat cel mult pe probleme de comunicare sau ca sa cauti solutii pentru o colaborare mai buna. Problemele administrative si medicale sunt rezolvate de specialistii in domeniu, iar presa observa daca sunt scapari si le aduce in atentia opiniei publice sau nu.

Din pacate, avem dovada ca atat pot ei si mai avem certitudinea ca actuala conducere a spitalului nu are solutii. Gargara nu tine loc de competenta.

P.S. Tocmai am aflat ca in cadrul intalnirii a fost lansat un concurs de genul, cine scrie mai frumos despre spital, va fi premiat. Tocmai aminteam de ode. Sectie de psihiatrie o mai fi la spitalul ala?

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ