Vremea si majoritatea PSD-PMP-ALDE din Consiliul Local Piatra- Neamt, sunt vinovatii pentru lucrarea facuta in bataie de joc, de Moldocor.

Suna cam anapoda, dar cam asa ceva a spus primarul Chitic, in conferinta de presa de astazi de la primarie: ”Daca piata functiona acum, nu se intampla sa apara infiltratii. Dar pentru ca deschiderea ei este blocata de consilierii locali ai majoritatii PSD-PMP-ALDE, constructia sta nefolosita si in urma caderilor de zapada, aceasta s-a acumulat pe cele doua terase descoperite, apa infiltrandu-se in interior. Daca terasele ar fi avut chiriasi, ar fi fost acoperite. Plus ca aceasta constructie este prevazuta cu sistem de degivrare, dar care nu functioneaza, pentru ca piata este deconectata de la curentul electric.

Loading...

Deci ne-am lamurit, cand Moldocor lucreaza prost, de vina sunt altii si daca printre ei sunt si adversarii politici ai primarului, e cu atat mai bine.

Nu stim cum poate fi posibil asa ceva, insa stim ca daca o cladire este construita bine, rezista intemperiilor zeci de ani.

Tot de la primar am aflat ca Moldocor a trimis o echipa sa verifice cauzele problemelor de la constructie, acestea urmand sa-i fie comunicate dupa identificarea lor. Si atunci, ne intrebam de unde a tras Chitic concluziile prezentate in conferinta, daca Moldocor inca verifica.

Reamintim ca duminica, sistemul de alarmare antiincendiu de la cladirea pietei, a pornit anuntand un incendiu, insa pompierii ajunsi la fata locului, au constatat ca este vorba despre o alarma falsa. Abia dupa ce au intrat in cladire si au observat ca este plina de apa provenita din infiltratii, cei prezenti si-au dat seama ca apa a provocat unul sau mai multe scurtcircuite la sistemul de alarmare, care a pornit accidental.

Ionut CORFU

sursa foto: ziarpiatraneamt.ro

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ