Un autoturism a ars in totalitate noaptea trecuta la Doina, comuna Girov, dupa un accident. Soferul a fost gasit ranit, in afara masinii, intins pe carosabil, anunta ISU Neamt:

”În această dimineață, la ora 04:14, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la un autoturism în satul Doina, comuna Girov.

La locul evenimentului s-au deplasat zece pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. Ajunși la locul intervenției pompierii pietreni au constatat că proprietarul autoturismului, un bărbat de 37 ani, se afla întins pe carosabil la cca. 15 metri de autoturism fiind preluat de echipajul SMURD și transportat la Spitalul Județean de Urgență Neamț. Victima a suferit multiple traumatisme din cauza  ieșirii în afara carosabilului cu autoturismul.

În urma evenimentului autoturismul a ars în totalitate.

Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost scurgerile de lichide combustibile(motorină).”

Un alt autoturism a luat foc noaptea trecuta, la Razboieni judetul Neamt. Pompierii au stabilit ca focul a fost pus intentionat:

”Noaptea trecută, la ora 00:53, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la un autoturism în satul Războienii de Jos, comuna Războieni.

La locul evenimentului s-au deplasat nouă pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. La intervenţie au participat trei pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Războieni cu o autospecială de stingere cu apă.

În urma evenimentului au ars mai multe elemente componente ale autovehiculului.

Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.