Un autoturism a ars in intregime noaptea trecuta la Slobozia, orasul Roznov. De la masina, flacarile s-au extins si la o locuinta al carei acoperis a fost distrus, informeaza ISU Neamt:

Noaptea trecută, la ora 22:51, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism în oraşul Roznov, satul Slobozia. La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere şi o autospecială SMURD(EPA) din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ. Pompierii militari au fost sprijiniţi în operaţiunile de stingere de un pompier voluntar cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Roznov.

Autoturismul a ars în totalitate. Flăcările s-au propagat la  locuinţa învecinată, unde a ars acoperișul (realizat din astereală lemn cu învelitoare din tablă) pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătraţi şi s-au deteriorat cca. 20 metri pătraţi izolaţie exterioară din polistiren şi tavanele de la trei camere.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,efectul termic de la motorul cu ardere internă prin frecare/patinare”.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.