Miercuri, 08.02.2017, la ora 02.58, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o autotilitară din municipiul Roman. La locul evenimentului s-au deplasat 9 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă și 1 ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, care au lichidat imediat incendiul în urma căruia au ars elementele combustibile din  compartimentul motor și o parte din bordul autovehiculului.

Cauza probabilă a incendiului: conductor electric defect

Loading...

Tot ieri, pompierii au mai intervenit la doua incendii, ambele cauzate de cosurile de fum necuratate:

Marți, 07.02.2017, la ora 13.30, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un coș de fum în comuna Brusturi, sat Brusturi. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, care au stins incendiul în urma căruia a ars funinginea din coșul de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

Marți, 07.02.2017, la ora 21.52, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un coș de fum în comuna Trifești, sat Trifești. La locul evenimentului s-au deplasat 8 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă și 1 ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, care au stins incendiul în urma căruia a ars funinginea din coșul de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ