Judetul Neamt se afla sub o avetizare meteo cod galben de vant, in special in zona de munte unde vantul va prezenta intensificari insemnate si se vor inregistra si caderi de zapada. Avertizarea este in vigoare pana astazi (16 ianuarie) la ora 20:00.

Recomandari IPJ Neamt: ”Turiștii sunt sfătuiți să nu se aventureze în zonele muntoase, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și ale jandarmilor montani, să poarte haine adecvate temperaturilor scăzute înregistrare în această perioadă.

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Neamţ recomandă populației să evite deplasările pe timp de viscol şi ninsoare puternică, iar dacă este absolut necesar să circule în zonele afectate, să se informeze în prealabil dacă pe traseul stabilit sunt drumuri blocate sau tronsoane cu trafic restricționat pentru a evita riscul de înzăpezire.

Înainte de plecare, asigurați-vă că sistemul de încălzire funcţionează eficient, rezervorul de combustibil este plin, iar autovehiculele sunt echipate corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip etc.)”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.