Lucrarile pentru drumul axial Izvorul Muntelui- Durau urmeaza sa fie scoase la licitatie, a declarat intr-o conferinta de presa Ion Asaftei (ALDE) vicepresedintele CJ Neamt. Asaftei a precizat ca la sfarsitul lunii martie sau cel tarziu in luna aprilie, ar urma sa fie desemnat castigatorul licitatiei, respectiv firma care va reabilita drumul.

Ion Asaftei a mai declarat ca saptamana trecuta a insotit o comisie de la DRDP Iasi pe DN 15, ocazie cu care a aflat ca pe tronsonul Bicaz- Poiana Teiului au fost descoperite noi alunecari de teren. La aceasta ora, pe acest tronson de drum ar exista peste 100 de puncte in care situatia este critica, au stabilit cei de la Drumuri Nationale, confirmandu-se astfel informatiile publicate de TvmNeamt vara trecuta. Valoarea lucrarilor pentru refacerea drumului s-ar ridica la peste 280 de milioane de lei.

53665463_2196469417334626_9018448869305876480_n

Si tronsonul Piatra Neamt- Bicaz de pe DN15 ar urma sa fie complet reabilitat, insa au aparut niste contestatii la licitatia pentru atribuirea lucrarilor, de aceea, va mai dura pana ce acestea vor incepe, a mai precizat Ion Asaftei.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. GRĂMEZILE DE MASĂ LEMNOASĂ (bușteni tăiați recent) le-or fi văzut? Dar urmele de tafuri care scot la drum (DN 15) lemn tăiat în neștire?
    Dar podurile și podețele care abia se mai țin, or fi fost observate?
    Ca să poată da explicații științifice referitoare la alunecările de teren.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.