Imagini de cosmar astazi in curtea unei firme din Piatra- Neamt.

Un barbat a murit in jurul orei 11:30, pe strada Apusului din Piatra- Neamt, dupa ca cabina camionului la care lucra, a cazut peste el zdrobindu-i capul.

Loading...

Barbatul avea 46 de ani, este din Negresti si lucra ca sofer la o firma de transport marfuri. El demontase ambele roti din fata ale capului tractor al camionului Volvo pentru a face niste reparatii si pusese sub punte niste bucati de lemn care sa sprijine cabina.

In momentul in care era bagat sub cabina prin partea din fata, suporturile improvizate au cedat si cabina i-a cazut cu bara din fata pe cap. Cutia craniana i-a fost complet zdrobita, omul nemaiavand nicio sansa de supravietuire, decedand pe loc.

Camionul era parcat in curtea unei firme de confectii, la care lucra sotia si cumnata celui decedat. Ambelor femei li s-a facut rau la vederea scenei si au fost ransportate la Spitalul Judetean Neamt. Barbatul era tatal unei fete studenta la Bucuresti.

La ora redactarii, cercetarile la fata locului erau in desfasurare.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Astea se intampla atunci cand patronii ….vor si soferi si mecanici ..si contabili si pe mama lor de jegosi ordinari!!!!!Sa faca economie de bani sa nu duca masina in ateliere autorizate…!!!!!Dumnezeu sa te odihneasca colegule….si multa putere familiei indurerate!!!!!Cand o sa invatam …sa ne impunem ..cand???

LĂSAȚI UN MESAJ