Un barbat a decedat ieri la Bicazu Ardelean, din cauza sperieturii, cand a vazut ca-i arde casa, se arata intr-un comunicat ISU Neamt:

Marți, 10.01.2017, la ora 22.49, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință din satul Bistra, comuna Bicazu Ardelean. La locul evenimentului s-au deplasat 11 subofiţeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, care au stins incendiul în urma căruia au ars aproximativ 75 mp acoperiș din asterială lemn cu învelitoare de tablă și 40 mp acoperiș din asterială lemn cu învelitoare de azbociment. S-a deteriorat tavanul la 3 camere. Cauza probabilă a incendiului: Burlan de fum neprotejat termic față de materialele combustibile. Pe timpul desfășurării intervenției, proprietarul a suferit un atac de panică urmat de un stop cardio-respirator fără răspuns la manevre. Proprietarul a fost declarat decedat de către echipajul SAJ.

Loading...

Tot ieri, in Neamt au mai avut loc alte patru incendii:

Marți, 10.01.2017, la ora 11.10, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Săbăoani. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, care au stins incendiul în urma căruia au ars aproximativ 4 mp din planșeul locuinței fabricat din lemn și 4 mp din acoperișul din asterială lemn și învelitoare de tablă. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Marți, 10.01.2017, la ora 18.43, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință din satul Oglinzi, comuna Răucești. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, care au stins incendiul în urma căruia a ars funinginea din interiorul coșului de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Marți, 10.01.2017, la ora 18.44, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință din satul Humulești, orașul Târgu Neamț. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, care au stins incendiul în urma căruia au ars : 2 uși de lemn, peretele interior din grindă de lemn pe circa 10 mp și tavanul pe circa 6 mp. Cauza probabilă a incendiului: aparatură electrică de încălzit lasată sub tensiune.

Marți, 10.01.2017, la ora 22.27, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință din orașul Roznov. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, care au stins incendiul în urma căruia a ars funinginea din interiorul coșului de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ