Un barbat din Bodesti a fost gasit decedat ieri la Dobreni. El se spanzurase in podul unui grajd de la fostul CAP din Dobreni, in locul numit ”La lunca”, unde functiona o firma al carei angajat era.

Barbatul in varsta de 37 de ani, locuia in Bodesti si fusese dat disparut de familie, cu doua zile inainte de a fi gasit.

Loading...

Ieri, politistii au apelat si la ajutorul militarilor ISU care l-au cautat prin Bodesti incepand de dimineata. Au fost activati si voluntarii SVSU Dobreni, iar in cele din urma, barbatul a fost gasit fara suflare, dupa ce-si pusese capat zilelor.

Deocamdata nu se cunosc motivele care l-ar fi putut impinge catre un asemenea gest.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Stiri false. Persona asta a fost luat de acasa de patronul lui la ora 10:30 de luni dimineata iar la ora 11:00 sotia l-a sunat pe mobil si era stins si nu s-a mai intors acasa la familia lui, si a fost gasit mort vineri dupa amiaza spanzurat in podul la loculi de munca unde lucra.Deci nu a disparut de doua zile cum scrieti voi. Trebuie sa scrieti adevarul.In Romania presa inventeaza. Sa va fie rusine.

    • Bine zis , si oricine l/a cunoscut stie ca nu avea nici un motiv sa faca un asemenea gest . iubea prea mult viata si tinea extraordinar de mult la tanara sa sotie si la cele doua fetite. Speram ca in ROMANIA mai exista o faramitura de justitie si ca legea va face dreptate in numele tuturor celor care pierd persoanele dragi lor, in circumstante suspecte.

LĂSAȚI UN MESAJ