Actualizare stire- 15 ianuarie: Bărbatul de 54 de ani, din Petricani, dispărut la data de 9 ianuarie 2021, a fost găsit de polițiști.

La data de 13 ianuarie a.c., în baza investigațiilor desfășurate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Urecheni, a fost depistat bărbatul de 54 de ani, dispărut la data de 9 ianuarie 2021, pe raza localității Petricani.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe fondul unor neînțelegeri cu soția, cel în cauză ar fi părăsit domiciliul, iar pe perioada dispariției nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Stirea initiala:Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Urecheni desfășoară activități pentru depistarea unui bărbat de 54 de ani, din Petricani, dispărut din 9 ianuarie 2021.

La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați de către o femeie de 54 de ani, din Petricani, cu privire la faptul că, la data de 9 ianuarie 2021, soțul său PELIN CONSTANTIN, în vârstă de 54 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente:  înălţime – 1,75 – 1,80 m, greutate – 70 – 80 de kilograme, ochi căprui, păr brunet.

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu un pulover gri, o geacă gri, pantaloni tip jeans albaștri, fiind încălțat cu bocanci negri, iar pe cap purta un fes negru.

Din investigațiile preliminare efectuate de polițiști a reieșit că acesta a mai părăsit voluntar domiciliul în luna decembrie 2020, revenind ulterior.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.