Actualizare stire- 11 februarie: Bărbatul de 55 de ani, din Pipirig, dispărut la data de 2 februarie 2021, a fost găsit de polițiști.

La data de 10 februarie a.c., în baza investigațiilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, a fost depistat bărbatul de 55 de ani, dispărut la data de 2 februarie 2021, în județul Harghita.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, bărbatul a plecat în mod voluntar la o fermă din județul Harghita, locație unde s-a aflat pe perioada dispariției.

Stirea initiala: Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț desfășoară activități pentru depistarea unui bărbat de 55 de ani, din Pipirig, dispărut la data de 2 februarie 2021.

La data de 7 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați de către o femeie de 72 de ani, din Pipirig, cu privire la faptul că, la data de 2 februarie 2021, fratele său GRIGORAȘ GAVRIL, în vârstă de 55 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente:  înălţime – 1,70 m, greutate – 65 de kilograme, ochi căprui, păr drept, tuns scurt, grizonat.

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu o geacă din fâș, de culoare închisă, pantaloni tip jeans albaști, fiind încălțat cu cizme din cauciuc, negre.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Pipirig, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.